Evenement Smart and Green Mobility

08 februari 2018

Donderdag 8 februari 2018.

Houdt u zich bezig met slimme en duurzame mobiliteit? En bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Europese financiering hiervoor? Houd dan de middag van 8 februari 2018 vrij. Op deze middag staat het Europese subsidieaanbod van RVO.nl voor slimme en duurzame mobiliteit centraal.

EU corridor coördinator Catherine Trautmann gaat in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit op de Europese TEN-T corridors. Daarnaast krijgt u duidelijke handvatten voor de financiering van projectideeën. Bent u actief bezig met duurzame mobiliteit en benieuwd naar de mogelijkheden van Europese subsidie voor uw project? Kom dan naar dit evenement!

Er zijn specifieke sessies over verschillende Europese subsidiefondsen: CEF Transport, Horizon 2020, INTERREG en LIFE. Daarnaast bieden we één-op-één gesprekken met contactpersonen van deze programma’s aan en is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken.

Reserveer de middag van 8 februari 2018 vast in uw agenda. Meer informatie en een uitnodiging volgen begin 2018. Kent u meer mensen met interesse voor dit evenement? Deel dan gerust deze aankondiging.


Reageren

Reacties (0)