Binnenvaart Ontmoetingsdag Woudenberg

22 september 2018

Binnenvaart Ontmoetingsdag

De CBOB/Drijfhout organiseert in samenwerking met het Binnenvaartpastoraat en binnenvaartevents, de jaarlijkse en alweer vierde binnenvaart ontmoetingsdag. Een familiedag voor iedereen, van jong tot oud, die geïnteresseerd is in ontmoeting, bezinning, verbinding en gezelligheid.

CBOB-bijeenkomst

In de middag is de CBOB-bijeenkomst 'De toekomst van transport' in samenwerking met TLN en Railcargo.

Locatie

Vakantiepark "De Heijgraaf", De Heygraeff 9, 3931 ML Woudenberg

Programma

Aanmelden

Sponsors

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Weekblad Schuttevaer, Alphatron Marine, Nationale Nederlanden, Teus Vlot Diesel & Marine, Water-Land Bevrachtingen BV, Cees van der Wal Fotografie, Slurink, TVM Scheepvaart, Vereniging de Binnenvaart, Sdu, EOC, Hotel ARA Zwijndrecht & Rode Kruis EHBO.


Reageren

Reacties (0)