Premiere film ter vervanging afdelingsvergaderingen BLN-Schuttevaer

29 December 2020

It was a hell of a ride! Ruim 800 kilometer maar liefst reed Martijn La Grouw op 1 dag. Onze jaarvergaderingen gaan niet door, vanwege Corona, en daarom draaiden we 'm om. Koninklijke BLN-Schuttevaer komt naar je toe deze winter.

In onze customized VW T2 camper maakten we de ultieme roadtrip. We cruiseden door het prachtige Nederlandse landschap en stopten op mooie plekken om bevlogen ondernemers met een hart voor de binnenvaart aan de tand te voelen over successen en pijnpunten t.a.v. de natte infrastructuur. En daar maakten we een uur durende film van.

De officiële première is op dinsdag 29 december a.s. om 20.30 uur op ons eigen YouTube kanaal >>> https://lnkd.in/dSripDt.
Abonneer je vast om deze happening niet te missen.

De komende weken nemen we je zo nu en dan virtueel mee op reis door je een sneak peek te geven van de bezochte locaties en de hoofdpersonen. En dan hopen we dat je op 29 december om half 9 sharp klaarzit met een bak popcorn op schoot om samen met ons dit bijzondere jaar op een mooie manier uit te luiden.

Overzicht