Congres 'Dit wordt het nieuws'

Vrijdag 10 november presenteert Koninklijke BLN-Schuttevaer het evenement 'DIT WORDT HET NIEUWS'. In navolging van het populaire TV-programma 'Dit was het nieuws' neemt presentator Harm Edens u mee in een vooruitblik op de toekomst van de binnenvaart. De bijeenkomst vindt voorafgaand aan de maritieme vakbeurs Europort plaats in Rotterdam Ahoy. We starten om 09.00 uur onder het genot van een lekker ontbijt en geven u vanaf 11.00 uur de gelegenheid de beurs te bezoeken. Maak u klaar voor een spannende strijd tussen teamcaptains Hester Duursema en Co Abercrombie, die ieder op hun eigen manier met verschillende toonaangevende gastpanelleden proberen de overwinning in de wacht te slepen.


Voor iedereen die het programma 'Dit was het nieuws' kent van TV is de opzet van de bijeenkomst gesneden koek. Presentator Harm Edens snijdt op onnavolgbare wijze actualiteiten en toekomstverwachtingen voor de binnenvaartsector aan. De onderwerpen waarover de teams de strijd aan zullen gaan zijn:

  • Missie en visie voor de binnenvaart, dromen en kansen.
  • Hoe kijkt de politiek naar de binnenvaart?
  • Doorkijk naar diverse beleidsdomeinen.

Algemene Ledenvergadering Koninklijke BLN-Schuttevaer

Van 11.30 uur tot 13.00 uur vindt, aansluitend op het evenement 'Dit wordt het nieuws', de besloten Algemene Ledenvergadering plaats. De agenda en de benodigde stukken hiervoor zijn via e-mail aan alle belanghebbenden toegestuurd. Ze zijn eveneens te vinden achter het inloggedeelte op www.bln.nl

Europort 2017 – Maximising vessel performance

Europort, tweejaarlijks georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, is de internationale maritieme ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw, scheepsreparatie en -ombouw. Met 30.000 bezoekers en 1,100 exposerende bedrijven, behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor maritieme professionals. Georganiseerd door Rotterdam Ahoy, biedt het evenement een forum voor kopers en verkopers om zaken te doen en kennis uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen in de scheepvaartindustrie. Europort richt zich op senior executives en managers van scheepseigenaren en exploitanten, scheepswerven, scheepsontwerpers en naval architects, technische ingenieurs, scheepsmakelaars, fabrikanten en toeleveranciers van maritieme apparatuur, evenals andere maritieme industrie professionals. Elke editie van Europort staat een aantal thema’s centraal die de belangrijkste issues van de maritieme industrie reflecteren. Dit gebeurt door middel van seminars, congressen en workshops die gelijktijdig met de beurs worden gehouden maar ook op de beursvloer zelf. De thema's voor Europort 2017 zijn: ‘Big Data’, ‘The New Environmental Age’ en ‘The Human Factor’. Europort 2017 vindt plaats 7-10 november 2017 in Rotterdam Ahoy.

Deelname aan de bijeenkomsten en de beurs zijn gratis! Daarnaast kunnen we u in samenwerking met onze sponsoren bij bezoek aan het evenement 'Dit wordt het nieuws' gratis parkeren aanbieden.

De bijeenkomst 'Dit wordt het nieuws' wordt mede mogelijk gemaakt door:


Downloads

Er zijn geen bestanden toegevoegd.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deelname aan het congres interessant?

Het congres 'Dit wordt het nieuws' is interessant voor iedereen die op de een of andere manier gelieerd is aan de binnenvaart. Denk aan binnenvaartondernemers (onze leden worden van harte uitgenodigd om introduce's mee te nemen) en stakeholders zoals overheid, havenbedrijven en wetenschappers

Wat is het tijdpad van het congres?

Het congres 'Dit wordt het nieuws' vindt plaats van 09.00 uur tot 11.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur). Voor een ontbijt wordt gezorgd. Aansluitend vindt de besloten Algemene Ledenvergadering plaats van 11.30 uur tot 13.00 uur. Tot slot organiseren we tijdens de congresdag een aansluitende borrel op onze stand vanaf 15.00 uur.

Waarom wordt het congres georganiseert tijdens de Maritieme vakbeurs Europort

Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft ervoor gekozen het congres en de beurs te combineren omdat we hopen zo een groter publiek te bereiken. We gaan ervan uit dat het voor onze doelgroep interessant is om beide gelegenheden te bezoeken en zo maken we het hen 'makkelijk'. In onze ogen versterken beiden elkaar.

Waar vindt het congres plaats

Het congres 'Dit wordt het nieuws' vindt plaats in Rotterdam Ahoy (Ahoyweg 10, Rotterdam) op de eerste verdieping. Ter plaatse is voldoende bewegwijzering aanwezig om u naar de plaats van bestemming te leiden.

Wat zijn de kosten voor deelname aan het congres

Deelname aan het congres 'Dit wordt het nieuws' is kosteloos. Deelnemers aan het congres kunnen, dankzij onze sponsoren, bovendien gratis parkeren


Congres ‘Dit wordt het Nieuws’ groot succes

14 november 2017 - (1198 keer gelezen)
Congres boordevol positiviteit en een recordaantal bezoekers
Reageer

Aanmeldmogelijkheid congres 'Dit wordt het nieuws’ vanwege recordaantal aanmeldingen gesloten

09 november 2017 - (1307 keer gelezen)
Kijk live mee via internet vanaf morgenochtend 08.45 uur.
Reageer

Liana Engibarjan toegevoegd als panellid aan congres ‘Dit wordt het Nieuws’

03 november 2017 - (2790 keer gelezen)
Binnenvaartinfluencer neemt plaats naast teamcaptain Hester Duursema.
Reageer

Panelleden 'Dit wordt het nieuws' bekend

01 november 2017 - (949 keer gelezen)
Jan Boeve (directeur TLN), Eppo Bruins (binnenvaartwoordvoerder ChristenUnie), Roelof Bisschop (binnenvaartwoordvoerder SGP) en Remco Pikaart (binnenvaartondernemer) schuiven aan.
Reageer

Koninklijke BLN-Schuttevaer zoekt dé Binnenvaartkenner 2017

24 oktober 2017 - (1213 keer gelezen)
Wie weet het meest over de binnenvaart?
1 reacties

Waar staat de binnenvaart in 2025?

19 oktober 2017 - (1479 keer gelezen)
Tijdens het congres 'Dit wordt het nieuws' gaan we onder andere in op de voorlopige uitkomsten van ons ketenbrede missie/visie traject.
Reageer

Heeft u zich al aangemeld voor 'Dit wordt het nieuws'?

10 oktober 2017 - (1515 keer gelezen)
Vrijdag 10 november organiseert Koninklijke BLN-Schuttevaer haar eindejaarsbijeenkomst 'Dit wordt het nieuws'. Traditiegetrouw hebben deze sessies een informeel karakter. Bekijk het filmpje van het vorige …
Reageer

Inschrijving congres 'Dit wordt het nieuws' geopend

26 september 2017 - (1674 keer gelezen)

Reageer