Ledenvoordeel en toeleveranciers

Buitengewone leden / toeleveranciers

Als brancheorganisatie bedienen we graag zowel op inhoud als service onze leden. De toeleveranciers aan de binnenvaart, steunen ons werk financieel door buitengewoon lid te zijn; onze leden zijn immers hun klanten en het is goed te zien dat de toeleveranciers de hele branche een warm hart toedragen. Hier ziet u welke bedrijven in 2022 buitengewoon lid van ons zijn. Niet alleen kunnen we dankzij deze extra financiële input lobbyen en werken op inhoudelijke dossiers; toeleveranciers bieden ook speciale kortingen aan onze leden.

Voor elk lid van Koninklijke BLN-Schuttevaer is er een passend ledenvoordeel. U profiteert van aanbiedingen van andere bedrijven omdat u lid bent van BLN-Schuttevaer!

Er zijn voordelen die al in uw lidmaatschap zitten een uur gratis advies van boekhoudkantoor Stichting ABRI, gebruik van onze Helpdesk etc. Maar u kunt ook zelf kiezen om gebruik te maken van een korting indien u een wasmachine aan wilt schaffen, een Esso tankkaart voor privé of zakelijk gebruik nemen, of om van collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringsproducten te profiteren. Het ledenvoordeel pakket waar u als lid van BLN-Schuttevaer toegang toe heeft is zeer divers: voor zowel de particulier, de varende ondernemer of de grote bedrijven die buitengewoon lid zijn; voor elk is er wat wils.

De ledenvoordelen gelden voor u, uw gezin en uw werknemers.

Klik hier voor een overzicht van de zakelijke voordelen.

Klik hier voor een overzicht van de persoonlijke voordelen

 

Uw contactpersoon voor ledenservice

Voor meer informatie of vragen over de ledenservice van BLN neemt u contact op met onze beleidsadviseur Ledenservice Inger Graafland via ingergraafland@bln.nl of telefoonnummer 078-7820565