Voor wie?

 • Varende ondernemers

  De binnenvaart is een wonderschone sector en telt veel ondernemers die er al generaties lang in werkzaam zijn. BLN is er om hen te helpen in de missie de sector te professionaliseren. Daarnaast zetten we ons in voor een prettig werkklimaat met uitsluitend doelgerichte regelgeving én maximale aantrekkingskracht op de sector voor belangrijke stakeholders. Varende ondernemers die lid zijn van BLN profiteren bovendien van onze volle ondersteuning bij individuele behoeften en collectieve vraagstukken.

 • Bevrachters

  BLN biedt bevrachters de mogelijkheid tot samenwerking binnen een groot gedeelte van de keten. Samenwerking brengt veel voordelen met zich mee, waaronder lagere kosten voor elke schakel en daarmee een betere prijs/kwaliteitverhouding. Om flexibel te kunnen reageren op een steeds veranderende vraag in een onvoorspelbare markt is het belangrijk dat elke schakel elkaar weet te vinden en efficient meebeweegt. Als brancheorganisatie die de keten bedient is BLN bij uitstek de partij die samenwerking mogelijk maakt.

 • Verladers

  BLN levert verladers een platform om in gesprek te gaan met een zeer belangrijke partner in de keten. De binnenvaart is bij veel verladers nog onbekend. Dat is onterecht. De binnenvaart is een moderne bedrijfstak met veel capaciteit. Elk containerschip heeft minimaal dezelfde vervoerscapaciteit als 100 vrachtauto’s en is nu al sterk in het lange afstandsvervoer. Maar ook op de kortere afstanden kan de binnenvaart, in combinatie met wegtransport, een interessant alternatief zijn voor het vervoer uitsluitend over de weg.

Waarom lid worden?

 • 1

  Crossmediale kennisoverdracht

  Leden zijn 24/7 op de hoogte van recente ontwikkelingen, nieuwe technieken en wet- en regelgeving via een afgeschermd gedeelte op de website, nieuwsbrieven, het Magazine, social media en onze helpdesk.

 • 2

  Ontwikkeling ondernemerschap

  Via verschillende vormen van onderwijs en onze ledengroepen helpen we leden kansen te signaleren en ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen.

 • 3

  Betrokken belangenbehartiging

  We creëren een aangenaam ondernemersklimaat en een grote aantrekkingskracht op de binnenvaart via krachtige politieke lobby, doelgerichte regelgeving en de realisatie van een positief imago voor de branche.

 • 4

  Direct ledenvoordeel

  Aantrekkelijke voordelen voor alle leden via onze Ledenservice. Inclusieve aanbiedingen zijn standaard gratis opties bij lidmaatschap. Exclusieve aanbiedingen zijn bijvoorbeeld mooie kortingen. Lees verder »

Helpdesk

Speciaal voor onze leden is de helpdesk van BLN beschikbaar voor juridisch, technisch en financieel advies. Onze medewerkers putten uit jarenlange ervaring en omvangrijke parate kennis van wet- en regelgeving. Om het u makkelijk te maken hebben we op basis hiervan veelgestelde vragen en de betreffende antwoorden gebundeld. Bent u al lid? Log dan in voor een overzicht en de contactgegevens.

Bent u BLN?

Word lid en draag bij aan een glansrijke toekomst voor de binnenvaart.

Wij zijn BLN. We zetten ons in voor specifieke belangen van ondernemers én collectieve behoeften van de sector. We zijn er voor varende ondernemers, reders, bevrachters en operators (vertegenwoordiging van meer dan 50% van de sector). Vanuit onze visie 'verbinden vanuit diversiteit' bouwen we aan één sterke community waarin alle stakeholders samenwerken aan een duurzaam toekomstperspectief voor de binnenvaart. Samen zetten we de binnenvaart met hoofdletters op de kaart. Meld u vandaag nog aan als lid van BLN en zorg samen met ons voor een glansrijke toekomst voor de binnenvaart.

Meld u vandaag nog aan als lid van BLN en zorg samen met ons voor een glansrijke toekomst voor de binnenvaart.

 

Bent u al lid van BLN?

Meld een aspirant lid aan een ontvang 10% korting.

Ik ben al lid en wil een aspirant lid aanmelden