Waarom lid worden


1

Crossmediale kennisoverdracht

Leden zijn 24/7 op de hoogte van recente ontwikkelingen, nieuwe technieken en wet- en regelgeving via een afgeschermd gedeelte op de website, nieuwsbrieven, het Magazine, social media en onze helpdesk.

2

Ontwikkeling ondernemerschap

Via verschillende vormen van onderwijs en onze ledengroepen helpen we leden kansen te signaleren en ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen.

3

Betrokken belangenbehartiging

We creëren een aangenaam ondernemersklimaat en een grote aantrekkingskracht op de binnenvaart via krachtige politieke lobby, doelgerichte regelgeving en de realisatie van een positief imago voor de branche.

4

Direct ledenvoordeel

Aantrekkelijke voordelen voor alle leden via onze Ledenservice. Inclusieve aanbiedingen zijn standaard gratis opties bij lidmaatschap. Exclusieve aanbiedingen zijn bijvoorbeeld mooie kortingen. Lees verder »

Helpdesk

Speciaal voor onze leden is de helpdesk van BLN beschikbaar voor juridisch, technisch en financieel advies. Onze medewerkers putten uit jarenlange ervaring en omvangrijke parate kennis van wet- en regelgeving. Om het u makkelijk te maken hebben we op basis hiervan veelgestelde vragen en de betreffende antwoorden gebundeld. Bent u al lid? Log dan in voor een overzicht en de contactgegevens.

Voor wie

Typen lidmaatschappen


Buitengewone leden kunnen niet als lid van het BLN bestuur worden gekozen en hebben geen stemrecht, maar een adviserende stem in de algemene ledenvergadering. Zowel gewone leden als buitengewone leden hebben het recht bij de inschrijving als lid ingedeeld te worden bij een ledengroep naar keuze. In de algemene ledenvergadering van de betrokken ledengroepenhebben de gewone leden en de buitengewone leden, die tot die ledengroep behoren, wel stemrecht. Geassocieerde leden zijn geen onderdeel van een ledengroep en kunnen wel de algemene ledenvergadering van BLN bijwonen (geen stemrecht).

Bent u BLN?


Word lid en draag bij aan een glansrijke toekomst voor de binnenvaart.

Wij zijn BLN. We zetten ons in voor specifieke belangen van ondernemers én collectieve behoeften van de sector. We zijn er voor varende ondernemers, reders, bevrachters en operators (vertegenwoordiging van meer dan 50% van de sector). Vanuit onze visie 'verbinden vanuit diversiteit' bouwen we aan één sterke community waarin alle stakeholders samenwerken aan een duurzaam toekomstperspectief voor de binnenvaart. Samen zetten we de binnenvaart met hoofdletters op de kaart.

Meld u vandaag nog aan als lid van BLN en zorg samen met ons voor een glansrijke toekomst voor de binnenvaart.


Bent u al lid van BLN?

Ik ben al lid en wil een aspirant lid aanmelden »

Meld een aspirant lid aan een ontvang 10% korting.