Bezoek onze bijeenkomst 'Overgangsbepalingen' op 30 september a.s.

17 september 2014 - (2818 keer gelezen)


Wij nodigen u van harte uit om gratis deel te nemen aan de bijeenkomst 'Overgangsbepalingen' die BLN-Koninklijke Schuttevaer op dinsdag 30 september organiseert tijdens de vakbeurs Shipping Technics Logistics in Kalkar.


Wij nodigen u van harte uit om gratis deel te nemen aan de bijeenkomst 'Overgangsbepalingen' die BLN-Koninklijke Schuttevaer op dinsdag 30 september organiseert tijdens de vakbeurs Shipping Technics Logistics in Kalkar.

Om 16.30 uur ontvangen we u in het Captain's Cafe (direct geschakeld aan de beurshal) waar we de bijeenkomst aftrappen met een presentatie waarin we specifiek ingaan op het thema Geluid. Vervolgens gaan we samen met een panel dat bestaat uit: Theo Molkenboer, Henk Arntz, Joerg Rusche, Jan Kruisinga en Gert Mensink in gesprek over de mogelijkheden van een inspanningsverplichting ten aanzien van CCR-normen. BLN-Koninklijke Schuttevaer ziet veel potentie in deze aanpak en is benieuwd naar uw verwachtingen hieromtrent. Uiteraard wordt u volop in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en actief deel te nemen aan de discussie.

De uitkomsten van de bijeenkomst gebruiken we in de gesprekken die we met relevante partijen voeren om te komen tot een werkbaar CCR-beleid.

Download hier uw gratis toeganskaart voor de beurs
Reageren


Reacties (0)