Terugblik bijeenkomst Overgangsbepalingen

07 oktober 2014 - (2790 keer gelezen)


Tijdens de eerste editie van Shipping Technics Logistics in Kalkar heeft BLN-Koninklijke Schuttevaer een bijeenkomst georganiseerd in het kader van de overgangsbepalingen.


Tijdens de eerste editie van Shipping Technics Logistics in Kalkar heeft BLN-Koninklijke Schuttevaer een bijeenkomst georganiseerd in het kader van de overgangsbepalingen.

Nadat medewerkers van BLN-Koninklijke Schuttevaer in vogelvlucht de historie inzichtelijk maakten voor de goed gevulde zaal was vervolgens het woord aan Carel Ostendorff die inging op het thema 'Geluid'. Door middel van een aantal tastbare voorbeelden liet hij de zaal ervaren hoe verschillend geluid geinterpreteerd kan worden door individuen en hoeveel decibel bijvoorbeeld een veld vol krekels produceert. Zijn bijdrage was bedoeld om de aanwezigen te laten ervaren wat verschillende soorten geluiden met je gesteldheid kunnen doen. Theo Molkenboer heeft aansluitend een aantal bepalingen uitgelicht en toegelicht hoe deze op en dusdanige manier kunnen worden omschreven dat ze beter werkbaar worden voor de sector. Een panel van experts bestaande uit Jan Kruisinga, Joerg Rusche en Henk Arntz waren aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden.

BLN-Koninklijke Schuttevaer gebruikt alle nuttige opmerkingen en suggesties in het lobbytraject rondom de overgangsbepalingen.

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst? Dan kunt u via onderstaande links de presentaties downloaden:

Presentatie BLN-Koninklijke Schuttevaer en Carel Ostendorff

Presentatie Theo Molkenboer
Reageren


Reacties (2)

Liesbeth  |  08 oktober 2014 - 03:00 uur

Was er nog enige discusie over de overgangsbepalingen? Of vond iedereen het wel goed?

jolanda  |  08 oktober 2014 - 10:30 uur

Beste Liesbeth,
Het was een goede inhoudelijke bijeenkomst waar wel kritische vragen werden gesteld, maar deze konden naar tevredenheid worden beantwoord door het panel. Met name de presentatie van Theo Molkenboer vond veel bijval van het publiek, veel vragen hoefden niet meer gesteld te worden omdat daar in zijn presentatie al aandacht aan was besteed.
Met vriendelijke groet,
BLN-Koninklijke Schuttevaer