Opmerkingen BLN-Koninklijke Schuttevaer op ADN 2015 doorgevoerd door ministerie I&M

25 november 2014 - (2842 keer gelezen)


Maar liefst 99% van onze opmerkingen op het ADN 2015 wordt doorgevoerd in de nieuwe vertalingen die het ministerie van Infrastructuur & Milieu binnen een paar weken zal publiceren.


Onder de bezielende leiding van onze ADN adviseur Klaas den Braven is de vertaling van het ADN 2015 tegen het licht gehouden. Alle opmerkingen zijn door Klaas aangeboden aan de beleidsmedewerker van het ministerie van Infrastructuur & Milieu.

Het ministerie is blij met de gemaakte opmerkingen, want een goede vertaling scheelt veel discussies op het gebied van juistheid en interpretaties. De opmerkingen zijn zo goed beargumenteerd, dat zo’n 99% wordt verwerkt in de nieuwe vertalingen die binnen een paar weken gepubliceerd zullen worden.
Reageren


Reacties (0)