Binnenvaart Kredietunie Nederland gelanceerd

05 januari 2015 - (3028 keer gelezen)


In 2014 heeft BLN-Koninklijke Schuttevaer onderzoek gedaan naar de wenselijkheid en haalbaarheid van een kredietunie voor de binnenvaart. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek is Binnenvaart Kredietunie Nederland (BKN)opgericht.


In 2014 heeft BLN-Koninklijke Schuttevaer onderzoek gedaan naar de wenselijkheid en haalbaarheid van een kredietunie voor de binnenvaart. Uit het onderzoek bleek dat er behoefte is een een kredietunie en dat er bovendien ondernemers zijn die willen participeren. Op basis van deze conclusies is Binnenvaart Kredietunie Nederland (BKN)opgericht. Klik hier voor meer informatie.

Tijdens de jaarvergaderingen van Koninklijke Schuttevaer worden presentaties gegevens over BKN. Mocht u meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen met onze beleidsadviseur Markt & Economie Peter Schaberg. Klik hier voor het dossier Kredietunie op onze website.
Reageren


Reacties (0)