BLN-Koninklijke Schuttevaer start (online) kennisgroep over vergroening van motoren

06 februari 2015 - (2768 keer gelezen)


BLN-Koninklijke Schuttevaer voert regelmatig gesprekken met haar leden over vergroening van motoren en dan met name het terugdringen van schadelijke emissies. Omdat we echter in feite nog maar aan het begin van een reeks ontwikkelingen staan, lijkt het ons goed om alle kennis en ervaring uit onze achterban te bundelen.


BLN-Koninklijke Schuttevaer voert regelmatig gesprekken met haar leden over vergroening van motoren en dan met name het terugdringen van schadelijke emissies.

In de praktijk blijken aardig wat ondernemers zich bezig te houden met dit belangrijke onderwerp en dat is uiteraard een bijzonder mooi gegeven. Omdat we echter in feite nog maar aan het begin van een reeks ontwikkelingen staan, lijkt het ons goed om alle kennis en ervaring uit onze achterban te bundelen.

Daarom starten we een (online) kennisgroep waar alle leden van BLN-Koninklijke Schuttevaer de gelegenheid hebben om ervaringen uit te wisselen en ontwikkelingen en initiatieven kunnen bespreken.

Een mooie eerste stap is om boven tafel te krijgen welke ondernemers waar mee bezig zijn. Bijvoorbeeld:

  • Alternatieve brandstoffen (LNG, GTL)
  • Toevoegingen (waterstof, andere)
  • Katalysatoren
  • Roetfilters
  • Etc.

Houdt u zich hiermee bezig dan vragen we u uw ervaringen te delen. Leden kunnen dit doen via het forum onder Algemene informatie achter het inloggedeelte. Klik hier om in te loggen. Niet-leden kunnen hun bijdrage doen door te reageren op dit bericht.

Wij bundelen alle input en gebruiken deze voor kennisoverdracht binnen onze achterban en in het traject van promotie van de sector.
Reageren


Reacties (0)