Website Koninklijke Schuttevaer offline

24 februari 2015 - (2659 keer gelezen)


De website van Koninklijke Schuttevaer, www.koninklijkeschuttevaer.nl, is momenteel uit de lucht. We bouwen gezamenlijk aan een nieuwe website waar u op termijn alle vertrouwde informatie kunt vinden.


De website van Koninklijke Schuttevaer, www.koninklijkeschuttevaer.nl, is momenteel uit de lucht. We bouwen gezamenlijk aan een nieuwe website waar u op termijn alle vertrouwde informatie kunt vinden.

Al het nautisch technische nieuws zal vanaf heden via deze website gepubliceerd worden. Op termijn zullen ook de vertrouwde interne en externe dossiers weer beschikbaar komen. Wij proberen zo spoedig mogelijk de website te vullen met de belangrijkste informatie.
Reageren


Reacties (2)

Theo Janssen  |  26 februari 2015 - 14:25 uur

Hallo werkers aan de website.

Leny schrijft o.a. : Het vullen is nog niet geheel gereed en af.
Het kan zijn dat u een document mist dat u voorheen wel op de site aantrof. Misschien gaat het om een verouderd document dat niet meer op de site wordt gezet, misschien moet het nog geplaatst worden.
Aarzel niet om in dit geval even te bellen met het secretariaat.


Ik vind onder de kop Statuten wel de statuten en aanverwante documenten van BLN maar (nog) niet van KSV.

Ik wil vragen om. zolang deze nog van kracht zijn, onder de kop Statuten ook een link te maken naar de statuten en het Huishoudelijk reglement van de KSV Schuttevaer. Met name in deze roerige tijden is het belangrijk dat we in iedereen over dezelfde en de juiste teksten kan beschikken.
Zelf heb ik ze onlangs nog uitgeprint dus persoonlijk mis ik de on-line versie op dit moment (nog) niet.

Succes en groeten
Theo Janssen

schuttevaer  |  27 februari 2015 - 16:34 uur

Beste meneer Jansen,

Wij doen ons uiterste best de website zo spoedig mogelijk te vullen. De statuten zijn al ingevoerd en achter de schermen worden de laatste verbindingen gelegd om deze ook zichtbaar te krijgen voor de leden.
Het vergt wat geduld, maar we bouwen aan iets moois!

Met vriendelijke groet, Marleen