Melden havengebruik Terneuzen

03 maart 2015 - (2892 keer gelezen)


Zeeland Seaports gaat over op nieuw systeem ligplaats registratie.


Zeeland Seaports is onlangs over gegaan op een nieuw systeem om de registratie en facturatie te verbeteren. Om dit goed te laten werken vragen we u om uw medewerking met het duidelijk aanmelden en afmelden van een verblijf in het havengebied van Terneuzen, op VHF 11 Havendienst Terneuzen.

U meldt vóór aanvang van een verblijf in het havengebied, waarbij gegevens van het schip, lading, facturatieadres en verwachte verblijfsduur kunnen worden gevraagd. Op veel ligplaatsen in Terneuzen geldt een afmeerverbod waar u in de meeste gevallen een mondelinge ontheffing voor zult krijgen. Bij een langere verblijfsduur zal een schriftelijke ontheffing worden gegeven.

Door bij vertrek te melden bij de Havendienst zal de registratie van de verblijfsduur verbeteren, zodat een juiste facturatie kan plaatsvinden. Daarnaast is er een beter zicht op het gebruik van de ligplaatsen en hierdoor ook voor de binnenvaart in het algemeen een win situatie ontstaat.
Reageren


Reacties (0)