Regiocoördinator Anne-Ruth Scheijgrond

16 maart 2015 - (3613 keer gelezen)


Anne-Ruth Scheijgrond verlaat BLN-Koninklijke Schuttevaer


Regiocoördinator Anne-Ruth Scheijgrond zal per 1-4-2015 haar werkzaamheden voor BLN-Koninklijke Schuttevaer beëindigen. Jarenlang was zij het centrale aanspreekpunt namens Koninklijke Schuttevaer in de regio Centraal en Oost Nederland. Anne-Ruth benutte haar goede kontakten met RWS in het kader van de ombouw van de keersluis Zwartsluis tot schutsluis. Ook bij de inzet om te komen tot een Tweede Sluis in Eefde en het tegengaan van versoberingen op de Twenthekanalen speelde zij een belangrijke rol.
Anne-Ruth blijft werken als acquisiteur voor Combi Terminal Twenthe en als lobbyist voor Port of Twente.
BLN-Koninklijke Schuttevaer gaat op zoek naar een vervanger voor Anne-Ruth.
Reageren


Reacties (0)