Koninklijke BLN-Schuttevaer zoekt A-locaties binnenvaart

16 september 2015 - (4093 keer gelezen)


In het septembernummer van Het Magazine is een flyer bijgesloten die u kunt gebruiken om meer bewustwording voor de situatie van binnenvaartondernemers te creëren bij bedrijven waar u aanlegt.


In het septembernummer van Het Magazine is een flyer bijgesloten die u kunt gebruiken om meer bewustwording voor de situatie van binnenvaartondernemers te creëren bij bedrijven waar u aanlegt. De doelstelling is om samen te komen tot meer flexibiliteit voor binnenvaartondernemers als het gaat om het betreden of verlaten van bedrijfsterreinen.

Keurmerk

Organisaties die (samen met ons) al een oplossing hebben bedacht voor de toegang van hun terrein ontvangen van ons het 'A-locatie Binnenvaart' keurmerk. Deze kunnen zij zichtbaar op hun terrein plaatsen, zodat het voor ondernemers duidelijk is dat ze er eenvoudig van boord kunnen.

Inventarisatie

Kent u bedrijven die binnenvaartvriendelijk zijn als het om het betreden of verlaten van bedrijfsterreinen gaat? Laat het ons dan weten. Wij overhandigen hen graag het keurmerk, zodat hun inspanningen ook zichtbaar erkend en herkend worden.

Ook tegenovergestelde gevallen, bedrijven waarbij het in de praktijk lastig blijkt om van het terrein af te komen, vernemen we graag van u zodat we met hen in gesprek kunnen gaan. Uiteraard kunt u hen ook zelf op de het initiatief attenderen door hen de flyer te overhandigen.
Reageren


Reacties (0)