Ondernemersgesprekken

23 mei 2016 - (2854 keer gelezen)


Koninklijke BLN-Schuttevaer maakt werk van onderwijs! Ze baseert zich hierbij op de wensen en behoeften van haar leden en werkt samen met diverse partijen om vorm en inhoud te geven aan een zowel breed als verdiepend onderwijs- en trainingsprogramma.

Het gaat steeds vaker om de vraag: wat wil en zou ik moeten leren om verder te komen met mijn bedrijf? Het antwoord op die vraag is niet eenvoudig. Sparren met een ervaren opleider kan dan helpen. Hierdoor krijgt u inzicht in uw (ondernemers)talenten en kunt u deze verder ontwikkelen. U krijgt een scherper beeld van de strategie die nodig is om uw bedrijf sterker te maken.

In dit document vindt u meer informatie over mogelijkheden om te sparren met persoonlijk adviseur, Leadership Training & Opleiding.

Onderdeel van deze ondernemersgesprekken is een intake, competentietest, rapport, leeropdrachten en drie adviesgesprekken. Kosten bedragen €495 (exclusief BTW).
Reageren


Reacties (0)