Frans minimum loon: Transport in Nood verlengt samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer

19 september 2016 - (3227 keer gelezen)


Vanaf 1 juli 2016 geldt er in Frankrijk een minimumloon dat ook van toepassing is op werknemers uit andere landen die in Frankrijk werkzaamheden verrichten. Het hebben van een vertegenwoordiger in Frankrijk die de documenten bewaart is verplicht gesteld.


In Nieuwsbrief 228 van 22 juli jl. informeerden wij u over de mogelijkheid om Transport in Nood in te schakelen als vertegenwoordiging van uw onderneming. Deze service is verlengd tot 1 november 2016 en is kosteloos voor leden van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Vereiste is wel dat u daadwerkelijk naar een Franse bestemming vaart en personeel aan boord heeft.

Klik hier voor meer informatie.




Reageren


Reacties (0)