Praktijkopleider Scheepvaart op het STC Rotterdam, BLN maakt werk van onderwijs!

08 december 2016 - (3208 keer gelezen)


Afgelopen donderdag 2 december vond het tweede gedeelte van de nieuwe cursus Praktijkopleider Scheepvaart plaats op het Scheepvaart- en Transportcollege te Rotterdam. De cursus is door Emprove People en Koninklijke BLN-Schuttevaer ontwikkeld en speciaal voor het STC aangepast voor leerlingen van het vierde leerjaar van de opleiding Kapitein-Manager.


In een ontspannen sfeer werd er gesproken over beoordelen, voortgangsgesprekken voeren etc. Communicatie was het overkoepelende thema; alles valt of staat aan boord met communicatie. Daarnaast kregen de leerlingen ook een eerste kennismaking met organisaties zoals het SBB en de meerwaarde kennen van brancheorganisaties. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, konden de leerlingen oefenen in een kleine setting. Na afloop van de training kregen de leerlingen het certificaat Praktijkopleider Scheepvaart uitgereikt.
Reageren


Reacties (0)