Latere start werkzaamheden en onderzoek kademuur Maaskade

20 februari 2017 - (2462 keer gelezen)


Het Havenbedrijf Rotterdam heeft middels onderstaande brief bewoners geïnformeerd over de stand van zaken rond de verzakking aan de kademuur ter hoogte van de adressen Maaskade 94 t/m 98.


Geachte bewoner van dit adres,

Met deze brief informeer ik u over de stand van zaken rond de verzakking aan de kademuur ter hoogte van de adressen Maaskade 94 t/m 98.

Latere start werkzaamheden
November vorig jaar heb ik u laten weten dat we komende zomer starten met de werkzaamheden. Het Havenbedrijf is nog in gesprek met de gemeente over onder andere fasering, watermanagement en de uitstraling van de kade. Hierdoor is vooralsnog onbekend wanneer we kunnen starten met de werkzaamheden. Ik informeer u zodra er meer bekend is.

Onderzoeken
Het bedrijf ABT voert vanaf 27 februari gedurende twee weken onderzoek uit in de wijk. Het bedrijf maakt visuele opnames en een digitale scan van de gevels. Het doel van het onderzoek is de kwetsbaarheid van de panden in beeld brengen, zodat we hier tijdens de werkzaamheden rekening mee kunnen houden. De medewerkers van het bedrijf betreden de panden niet, wel worden waar nodig foto's van de gevels gemaakt. Indien u denkt over informatie te beschikken die voor ons van belang kan zijn bij de beoordeling van uw pand ontvang ik die graag per e-mail of schriftelijk. Dit kunt u niet aangeven bij de medewerkers van ABT.

Opnameqebied:

  • Maaskade 57 t/m 161
  • Van der Takstraat 1, 4-8
  • Cornelis Trompstraat 1 en 2
  • Thorbeckestraat 1 en 2
  • Sleephellingstraat 1 en 3
  • Prins Hendrikstraat 2 en 4

Datum 17.02.2017
Ons kenmerk HbR-1330249

Overige werkzaamheden Noordereiland
Op het Noordereiland vinden regelmatig onderhoudswerkzaamheden plaats aan de kade. Van deze werkzaamheden houden we u op de hoogte via de website: www.noordereiland.org. Voor vragen kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Havenbedrijf Rotterdam N.V.
Anouska Hoogendoorn-Lagerwaard
a.hooqendoorn@portofrotterdam.com
06-10400112

Klik hier voor de volledige brief.
Reageren


Reacties (0)