Stremming vanwege zwemevenement Noordereiland Rotterdam

21 juli 2017 - (2617 keer gelezen)


Op zondag 30 juli 2017 van 16.00 uur tot 18.45 uur vindt het zwemevenement Rondje Noordereiland plaats rond het Noordereiland in Rotterdam. Hiervoor is er scheepvaartregulatie op de Nieuwe Maas en Koningshaven.


Er wordt op het water van de Koningshaven en Nieuwe Maas een dynamisch zwemgebied van 500m lang en 25m breed ingericht. Dit gebied schuift met de zwemmers mee. Het zwemgebied zal met een aantal begeleidingsschepen van de organisatie worden gemarkeerd. Er mogen geen schepen en/of objecten zich binnen het zwemgebied bevinden, met uitzondering van de begeleidingsschepen van de organisatie.

Tijdens de passage van de zwemmers zijn de ligplaatsen gelegen langs de Prins Hendrikkade en de Maaskade voor de scheepvaart tijdelijk niet bereikbaar.

De Erasmusbrug en de Koninginnebrug worden tussen 16:00 uur en 18:45 uur niet bediend voor de scheepvaart.

Het doorgaande scheepvaartverkeer dient ter plaatse langzaam te passeren en waterzuiging te voorkomen.
Reageren


Reacties (0)