Overlijden Siem van Ruiten

16 augustus 2017 - (1061 keer gelezen)


Vorige week zaterdag, 12 augustus, is Siem van Ruiten op 84 jarige leeftijd overleden. Siem was een bevlogen voorvechter voor de binnenvaart. Hij was ruim 20 jaar voorzitter van de afdeling Rijnstreek van de Ledengroep Koninklijke Schuttevaer.


Klik hier voor de rouwkaart.
Reageren


Reacties (1)

Robert Zwiers  |  18 augustus 2017 - 19:31 uur

Beste familie van Ruiten,
Een bevlogen voorvechter voor de Binnenvaart, dat kun je wel zeggen.
Zo heb ik Siem ook leren kennen in mijn lange loopbaan bij de Koninklijke Schuttevaer. Verschillende malen bezocht ik de jaarvergadering in Alphen a/d Rijn.
Met opgewekt humeur leidde hij de jaarvergadering en pareerde hij de kritiek die soms op hem werd afgevuurd van uit de zaal. Ik herinner mij Siem als een gedreven Schuttevaer bestuurder, die in die regio veel heeft bereikt voor de binnenvaart.
Ik wens familie en vrienden veel sterkte toe bij dit grote verlies!
Robert Zwiers, ex secretaris van het Hoofdbestuur.