Watertruck+ mag niet marktverstorend werken

29 augustus 2017 - (1010 keer gelezen)


Dankzij druk van de Europese overheid (DG Move en INEA) is ten aanzien van het project Watertruck+ definitief toegezegd dat de nieuwe gesubsidieerde bakken en boten alleen maar gebruikt mogen worden voor nieuwe ladingstromen.


Dat blijkt uit de antwoorden op de vragen die de ESO onlangs heeft gesteld. Daarnaast moet goed onderbouwd worden waarom de nieuwe trafieken niet met bestaande schepen gedaan kunnen worden. Kortom; Watertruck+ mag niet marktverstorend werken. Vooralsnog gaat het om een pilot op meerdere terreinen, niet alleen qua logistiek concept, maar ook op het terrein van wet- en regelgeving (technische en bemanning).

We blijven vinger aan de pols houden. Vermoedt of signaleert u wel marktverstoring? Laat het ons dan weten via info@bln.nl.

De antwoorden op alle vragen leest u hier.
Reageren


Reacties (0)