SMASH-UP #3 + SMASH! Challenge

08 september 2017 - (1946 keer gelezen)


Op donderdag 14 september heeft u voorlopig de laatste kans om van al uw vakgenoten uit de smart shipping community te horen waar zij mee bezig zijn in de aanloop naar het moment suprême: de Smart Shipping Challenge 2017 Smash! op 30 november a.s.


Er sluiten weer veel nieuwe partijen aan. Een ideale gelegenheid dus om te netwerken. Daarnaast zijn er boeiende presentaties over onder meer:

  • autonome afstemming tussen schepen en objecten
  • de menselijke component in smart shipping
  • slimme camera's

Naast een inspirerend programma bieden we een sneak preview van de Challenge... Dus: kom aan boord, kom naar SMASH-UP #3 in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn!

Voorprogramma

Voordat we op 14 september om 13.00 uur starten met het programma in Theater Castellum bieden we u twee opties voor een aantrekkelijk voorprogramma, die beide om 11.00 uur beginnen:

  1. Een kijkje achter de schermen in het hypermoderne brugbedieningscentrum Steekterpoort van de provincie Zuid-Holland in Alphen aan den Rijn.
  2. Een bezoek onder leiding van Bert van Grieken aan inlandterminal Alpherium van Nedcargo.

Deze opties kunt u aanvinken bij het aanmelden; meer informatie ontvangt u na aanmelding.

Heeft u zich al eerder aangemeld voor SMASH-UP #3 en wilt u alsnog het voorprogramma meepikken? Vul het aanmeldformulier dan opnieuw in en vink het voorprogramma van uw keuze aan. Het aantal bezoekers voor beide opties is gelimiteerd, dus: wees er snel bij!

Adresinformatie

Locatie 14 september 2017: Castellum Theater, Rijnplein 1-3, 2405 DB, Alphen aan den Rijn.

Locatie 30 november 2017: Rijnhaven en Lantarenvenster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD, Rotterdam.
Reageren


Reacties (0)