Branche RI&E klaar voor gebruik

08 december 2017 - (2161 keer gelezen)


Refererend aan eerdere berichtgeving over de Branche RI&E (Risico Inventarisatie en- Evaluatie) willen wij u informeren dat de digitale applicatie na het aanbrengen van verbeteringen gereed is. U kunt nu eenvoudig de Branche RI&E Binnenscheepvaartapplicatie gebruiken om een RI&E op te stellen.


De Werkgroep ARBO, bestaande uit Koninklijke BLN-Schuttevaer, CBRB en een aantal van onze leden, heeft enthousiast meegewerkt aan de pilotversie, waarna waardevolle feedback is gekomen om de RI&E-applicatie goed werkend en nuttig voor de sector te kunnen maken. De programmeur heeft vervolgens hard gewerkt om onze wensen door te vertalen in een praktische tool.

Wij zijn er van overtuigd dat dit een mooie tool is geworden die u als ondernemer goed kan faciliteren om eenvoudig de arbeidsrisico’s systematisch in kaart te brengen en middels een Plan van Aanpak structureel te blijven werken aan het verbeteren van de arbeidsveiligheid. Naast deze applicatie is de achtergrondinformatie om acties vanuit de R&E in te vullen, de binnenvaart ARBO-catalogus, ook bijna up-to-date.

Kosteloos toegang voor leden

Als lid van BLN-Schuttevaer kunt u kosteloos een account aanmaken en de tool gebruiken. Wilt u hier gebruik van maken? Mail dan de volgende gegevens naar info@bln.nl:

  • Lidnummer of bedrijfsnaam
  • Naam lid/contactpersoon RI&E-tool
  • Emailadres te gebruiken voor account RI&E Tool

Hoe werk het?

Als u zich per e-mail aanmeldt bij info@bln.nl, dan zorgen wij ervoor dat u op korte termijn uw accountgegevens toegestuurd krijgt zodat u aan de slag kunt met de digitale RI&E.

Bij het verstrekken van het account zal een korte gebruikshandleiding worden meegeleverd.

Meer informatie over de Branche RI&E

Mocht u meer informatie willen over de RI&E kunt u terecht op www.rie.nl of www.arbo-binnenvaart.nl of neem contact op met Erwin Tijssen of Peter Brandt.
Reageren


Reacties (0)