Erik Schultz gekozen tot voorzitter Internationale Afdeling

20 december 2017 - (812 keer gelezen)


Het afgelopen jaar heeft de Internationale Afdeling het werk gedaan onder leiding van interim voorzitter Erik Schultz. Toen Martin van Dijk een jaar geleden tijd plotseling besloot zijn voorzitterschap niet voort te zetten, sprong Schultz onmiddellijk in om zijn taak over te nemen.


Hij was toen nog volop aan het werk als directeur van scheepswerf Damen. “Het was een zwaar jaar waarin ik heb moeten schipperen met mijn tijd”. Inmiddels is hij in wat rustiger vaarwater terecht gekomen en gaat hij vol overgave voor het voorzitterschap. Hij werd zaterdag 16 december jl. dan ook onder luid applaus formeel tot voorzitter gekozen tijdens de jaarvergadering van de Internationale afdeling in Ridderkerk.




Reageren


Reacties (0)