Informatie perikelen hoogwater Kostheim

12 januari 2018 - (520 keer gelezen)


Vanwege het hoge water op de Main lagen er flink wat schepen bij sluis Kostheim, zowel boven als onder. Een ergerlijke zaak waar wij de WSA op hebben aangesproken.


De afgelopen dagen kregen wij al flink wat klachten over de gebrekkige informatievoorziening over het hervatten van het schutten. Vanmorgen kregen wij telefoontjes van leden die verontrust waren over de volgorde van schutten na het vrijgeven van de vaart. Niet zozeer de volgorde zelf, maar meer het gebrek daaraan en de mogelijke chaos die dat tot gevolg zou kunnen hebben. Dat werd mede veroorzaakt door uitlatingen van sluismeesters, dat ze dat allemaal niet wisten. Ook daarover hebben wij contact gehad.

Gelukkig bleek die vrees minder erg dan gedacht. Van een aantal leden hebben wij de terugkoppeling gekregen dat de vaart en het schutten in redelijke volgorde en rust is hervat.
Reageren


Reacties (0)