Co Abercrombie nieuwe directeur BLN-Schuttevaer

06 februari 2018 - (1519 keer gelezen)


Met genoegen delen we mee dat Co Abercrombie is benoemd als nieuwe algemeen directeur van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Abercrombie heeft jarenlange werkervaring bij Transport en Logistiek Nederland (TLN), de branchevereniging van het wegtransport. Hij is reeds zeven maanden actief bij BLN-Schuttevaer als Manager Markt & Logistiek.


We zien in Abercrombie een volwaardig opvolger van Hester Duursema. Met zijn kennis van het wegtransport en ervaring als manager binnen een vereniging menen we dat hij BLN-Schuttevaer naar een volgende fase kan leiden. Abercrombie geeft aan deze nieuwe fase met groot enthousiasme aan te gaan, waarbij hij maximaal wil inzetten op een goede interactie tussen leden, bestuur en bureau.
Reageren


Reacties (7)

Axel Götze-Rohen  |  06 februari 2018 - 16:54 uur

Mooi, dat de opvolging van Hester zo snel en smooth geregelt is. Ik wens Co Abercrombie veel success en plezier met de nieuwe uitdaging.

Axel Götze-Rohen
Alg. Directeur
Bargelink.com

J Suijkerbuijk  |  06 februari 2018 - 16:58 uur

Co,
Van harte gefeliciteerd met je benoeming als algemeen directeur van onze vereniging. Ik wens je veel succes en een prettige samenwerking met de mensen om je heen.
Tot vrijdag,
Jan Suijkerbuijk

Anneke van Rijswijk  |  06 februari 2018 - 18:20 uur

Beste Co,
Namens Bureau Telematica Binnenvaart ontzettend veel succes gewenst

  1. 1
  2. 2
  3. 3