Let op: Inschrijven voor de opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer kan t/m maandag 19 februari 12:00 uur

16 februari 2018 - (452 keer gelezen)


Met al 9 inschrijvingen gaat de opleiding “Succesvol binnenvaart ondernemer” op dinsdag 20 februari definitief van start. Ben jij er nog niet uit of je deze opleiding wel of niet wilt gaan doen? Inholland Academy heeft in samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart een filmpje gemaakt waarmee je een goede indruk krijgt van de opleiding.


Aan het filmpje hebben docent Anton Spijkers en binnenvaartondernemer en deelnemer aan de opleiding Micheal Klos hun medewerking verleend. Helemaal enthousiast geraakt na het zien van het filmpje? De deadline om je in te schrijven is verplaatst naar a.s. maandag 19 februari 12:00 uur.

De opleiding brengt je de noodzakelijke vaardigheden en effectieve strategieën bij welke je nodig hebt om als ondernemer in de binnenvaart, in een snel veranderende wereld, je concurrenten een stapje voor te blijven en je onderneming op effectieve en innovatieve wijze te leiden. De opleiding richt zich op kapiteins, kapitein-managers, reders, schippers en andere professionals in de binnenvaartbranche. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te maken, vindt een groot deel van de opleiding plaats als e-learning via een online platform. Zo is de opleiding makkelijk aan boord te volgen via de computer, tablet of smartphone. Een aantal modules worden in overleg afgesloten door een klassikale trainingsbijeenkomst.

In het eerder verzonden persbericht vind je meer informatie, o.a. uit welke modules de opleiding bestaat.

Op 20 februari gaat de opleiding van start met een introductiemodule. Ben je al in het bezit van een HBO-diploma? Dan krijg je vrijstelling van deze module en start de opleiding op 15 maart 2018.

Op de website van Inholland Academy staat ook meer informatie en kun je je direct voor de opleiding inschrijven.
Reageren


Reacties (0)