Maak kennis met onze nieuwe collega Linda van Velthuizen

20 februari 2018 - (780 keer gelezen)


Sinds 1 januari jl. hebben wij een nieuwe collega op het kantoor van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Linda van Velthuizen is beleidsadviseur Milieu en Innovatie. Zij stelt zich hieronder aan u voor.


“Mijn naam is Linda van Velthuizen en ik ben 27 jaar. Na de bachelor Sociale geografie en Planologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik de onderzoeksmaster Sustainable development voltooid aan de Universiteit Utrecht. Mijn scriptie heb ik geschreven over verduurzaming in de binnenvaart. Hierbij was ik voornamelijk geïnteresseerd in de kansen en barrières die er zijn voor ondernemers in de binnenvaart om hun bedrijf te verduurzamen. Door te spreken met verschillende personen binnen de sector - waaronder Hester Duursema - heb ik veel inzicht gekregen in de factoren die vergroening in de sector positief, dan wel negatief beïnvloeden. Heeft u vragen rond het onderwerp milieu en innovatie, dan kunt u mij altijd benaderen."
Reageren


Reacties (0)