Open dag STC Group a.s. woensdag 14 maart

13 maart 2018 - (295 keer gelezen)


Op woensdag 14 maart 2018 organiseert STC Group de laatste open dag van het studiejaar. Tussen 16:00 uur en 20:00 uur ben je van harte welkom om kennis te maken met het onderwijs op vmbo- en mbo-niveau.


Leerlingen en studenten verzorgen rondleidingen en uiteraard kan iedereen een kijkje nemen in de simulatoren. Kies hieronder het opleidingsniveau van jouw voorkeur om meer informatie over de open dag te krijgen:

Naast regulier onderwijs biedt STC Group hoger onderwijs aan. Op 14 maart ben je van harte welkom bij de:

  • Netherlands Maritime University: biedt een Engelstalig parttime en fulltime Master of Science in Shipping and Transport aan voor young professionals. Ook organiseren zij jaarlijks de business course Anatomy of Shipping and Transport. Voor meer informatie ben je welkom op de Lloydstraat 300 in Rotterdam.
  • Deeltijd-opleidingen Maritieme Techniek: een mbo- of hbo-programma afgestemd op scheeps- en jachtbouw professionals die klaar zijn voor verdieping van hun kennis en voor de volgende stap in hun carrière. Collega’s van deze opleiding ontmoet je aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam.

Huisvesting: een veilig thuis van huis

Wil je graag een mbo-opleiding volgen bij het STC mbo college in Rotterdam, maar woon je niet in de buurt? Spreek dan de collega’s van STC-SafePort aan op de locatie Lloydstraat in Rotterdam. Zij bieden huisvesting voor studenten; een veilig thuis van huis.

Vragen?

Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010-4486444.

Dit is de laatste mogelijkheid om een open dag te bezoeken en uitgebreid kennis te maken met de opleidingen van STC Group. Op 6 juni vindt nog een kleinschalige informatiemiddag plaats tussen 13:00 uur en 16:00 uur.
Reageren


Reacties (0)