Terugblik: MOCE succes voor alle betrokkenen

30 maart 2018 - (311 keer gelezen)


​Op woensdag 28 maart stond het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) weer in het teken van carrièremogelijkheden binnen de maritieme, offshore en energie sector. Het was een geslaagde dag voor alle betrokkenen.


Bij de opening van het evenement stonden er lange rijen voor de ingang. De eerste uren van de beurs was het dan ook heel erg druk met scholieren en studenten. Opvallend deze editie was de diversiteit aan nationaliteiten.

Binnenvaartpaviljoen

Ook het Binnenvaartpaviljoen trok de aandacht van de buitenlandse aanwezigen. Men was zeer geïnteresseerd in de binnenvaart en het vaarwegennetwerk. Koninklijke BLN-Schuttevaer werd deze dag vaak benaderd voor algemene informatie. Bij directe vragen over vacatures en arbeidsvoorwaarden konden we ze gelijk doorsturen naar de diverse aanwezige werkgevers op het Binnenvaartpaviljoen.

Netwerken

De tweede helft van de dag was het een stuk rustiger. De scholieren en studenten waren met tassen vol informatie alweer de stad in. Maar dit was een mooie gelegenheid voor de standhouders om hun eigen netwerk uit te breiden en/of te onderhouden.

Kortom, het was een geslaagde dag voor iedereen. En er er werd al druk nagedacht over de volgende editie. De deelnemers van het Binnenvaartpaviljoen kwamen hiervoor al met genoeg goede ideeën. Volgend jaar moet de MOCE dan ook een nog groter succes worden, zegt Bas Struijk van BLN-Schuttevaer: "Hopelijk kunnen we het Binnenvaartpaviljoen in 2019 nog groter uitvoeren met een grotere diversiteit aan werkgevers, en zo de binnenvaart een nóg prominentere plaats in de internationale maritieme wereld geven."
Reageren


Reacties (0)