Extra instroommoment 'Succesvol binnenvaart ondernemer'

06 april 2018 - (494 keer gelezen)


Op 20 februari jl. is de opleiding ‘Succesvol binnenvaart ondernemer’ van start gegaan. Op verzoek van potentiële deelnemers is er een extra instroommoment gecreëerd. Geïnteresseerden kunnen op 17 mei aanhaken bij de reeds lopende opleiding. De vakken die ze in de eerste paar maanden van het traject hebben gemist, kunnen ze na de zomer inhalen.


De opleiding

Inholland Academy ontwikkelde in samenwerking met Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart de opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer. Aan het eind van de opleiding bezit de deelnemer belangrijke kennis en vaardigheden om in de snel veranderende en innovatieve binnenvaartwereld nog beter zijn of haar mannetje te staan en is hij/zij in staat om uitdagingen met beide handen aan te pakken.

De kosten voor de volledige opleiding bedragen € 2.735 (excl. literatuur). Leden van BLN-Schuttevaer en/of CBRB ontvangen € 500 korting. Het volgen van losse modules is ook mogelijk. De kosten van de losse modules variëren van € 265 tot € 675 per module.

Klik hier om je direct in te schrijven.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding.

Startdatum nieuwe opleiding najaar 2018

Bij voldoende aanmeldingen start er na de zomer een nieuw studiejaar van de opleiding. Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn in mei in te stromen, kunnen vanaf oktober 2018 starten aan de tweede lichting van de opleiding.

Reageren


Reacties (0)