Kom ook naar hét event voor de binnenvaart: Maritime Industry 2018

10 april 2018 - (618 keer gelezen)


Op 29, 30 en 31 mei staat Evenementenhal Gorinchem weer geheel in het teken van de binnenvaart. Met een nog grotere beursvloer dan vorige keer, kun je dit jaar een nog breder aanbod van de maritieme sector terugvinden tijdens de Maritime Industry. De ideale plek om de gehele maritieme industrie te ontmoeten en je netwerk in de branche te vergroten. Je bent van harte welkom bij stand G101 van Koninklijke BLN-Schuttevaer.


Tijdens de beurs kun je het kennisprogramma bezoeken waar wordt ingespeeld op de huidige trends. Daarnaast tonen exposanten tijdens Maritime Industry volop vernieuwingen, trends en innovaties.

BLN-Schuttevaer organiseert een drietal kennisprogramma’s tijdens de beurs:

"Strategische Arbeidsmarkt Agenda" op dinsdag 29 mei van 10:30-13:00 uur in Vergaderzaal 4
De focus zal komen te liggen op de Strategische Arbeidsmarkt Agenda. Onder andere wordt het onderdeel “het verbeteren van de stagebegeleiding” (Beroeps Praktijk Vorming) aan boord behandeld. BLN-Schuttevaer organiseert samen met het SBB in dit kader een workshop over het BPV-protocol, met highlights van de BPV-trainingen die stagebegeleiders kunnen volgen.

"Actualiteiten in de binnenvaart" op donderdag 31 mei van 11:00-13:00 uur in Vergaderzaal 4
BLN-Schuttevaer organiseert in samenwerking met diverse binnenvaartkantoren het seminar "Actualiteiten in de binnenvaart". In dit kennisprogramma is aandacht voor de onderwerpen arbeidszaken binnenvaart, alcohol en drugs, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), vergroening en financiering, bedrijfsopvolging etc. Deelname is gratis en men kan zich inschrijven voor maximaal twee onderwerpen. In een kleine setting per tafel nemen de diverse binnenvaartkantoren (Riegman en Klaverdijk, Stichting ABRI, Van Dam en Kruidenier Advocaten en vele anderen) de onderwerpen met je door en ben je als ondernemer weer helemaal up-to-date.

Platform Zero Incidents - "Stakeholder Conference" op donderdag 31 mei van 09:00-13:00 uur in Kantine 1
Platform Zero Incidents (PZI) verzorgt een update over de activiteiten van 2017 en blikt vooruit op 2018. Dagvoorzitter is Erwin Tijssen van BLN-Schuttevaer. Een PZI-lid zal delen over hun bijdrage aan een grootschalige noodoefening. Deze presentatie wordt verzorgd door Ton Mol van Interstream Barging. Gastspreker is Frank Versteegh. Versteegh is piloot met meer dan 40 jaar ervaring, die de bezoeker zal inspireren met zijn passie voor risk management, veiligheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Let op: de spreektaal tijdens de conferentie is Engels.

Noteer deze bijeenkomsten alvast in je agenda! Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Kopstootquiz

Daarnaast organiseert BLN-Schuttevaer samen met de beursorganisatie elke dag een kopstootquiz, voor de echte binnenvaarder. Mis het niet en neem je opvolg(st)er mee naar de Maritime Industry! Hier brengen we jong en oud bij elkaar om tegen elkaar te strijden. De winnaar ontvangt een presentje van BLN-Schuttevaer. De kopstootquiz is elke dag van 15:00-15:30 uur.

JongBLN borrel

Op de derde dag, donderdag 31 mei, organiseert JongBLN een borrel. Als net beginnend ondernemer moet je leiding geven aan jouw bedrijf, maar daar komt veel bij kijken. De maritieme sector is een sector met veel verandering en vernieuwing. Goede contacten, samenwerking en leervermogen is daarbij van groot belang. JongBLN wil daarom een ontmoeting van jonge ondernemers mogelijk maken.

  • Als lid van JongBLN ben je van harte welkom op de laatste beursdag tussen 18:00-21:00 uur. Je toegangsbandje is bereikbaar bij de entree.

Beursactie

Bijzonder is dat BLN-Schuttevaer dit jaar ook een heuse beursactie organiseert. Als BLN-Schuttevaer lid heb je exclusief toegang tot mooie ledenvoordelen. De leveranciers van deze producten en diensten stellen nu ook mooie prijzen beschikbaar om te verloten onder onze standbezoekers! Met elke dag meerdere trekkingen. Houd onze Nieuwsbrief en andere sociale media hiervoor ook goed in de gaten.

Mis het niet!

Kortom, zet 29, 30 en 31 mei meteen in je agenda. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 500 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen voor de binnenvaart in de BeNeLux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.

Heel graag tot dan!
Reageren


Reacties (0)