Nog maar maand tot verplichte AVG

26 april 2018 - (452 keer gelezen)


De nieuwe Privacywet (AVG) verplicht alle ondernemingen om op 25 mei 2018 te voldoen aan eisen van bescherming van persoonsgegevens. Er zijn geen uitzonderingen. Alle bedrijven, verenigingen, organisaties, praktijken, zzp-ers of welke juridische entiteit dan ook, moeten meedoen. Ze moeten kunnen aantonen zaken geregeld te hebben (of daarmee gestart te zijn).


Samenwerking BLN-Schuttevaer en Stichting AVG

Wij hebben een partnerschap gesloten met de Stichting AVG. Zij biedt een online stappenplan aan waarmee op een gemakkelijke manier aan de AVG-verplichtingen kan worden voldaan. Het programma omvat invulvelden, uitlegvideo’s en juridische standaard documenten. Na het doorlopen van de stappen is er een AVG-verklaring. Die toont aan dat alles is gedaan om aan de wet te voldoen.

BLN-Schuttevaer biedt 50% korting bij gebruik handig programma

Met de Stichting hebben wij afspraken kunnen maken: 50% korting voor onze leden bij gebruik van het handige AVG-programma. Terwijl het AVG-Programma al het voordeligste van Nederland is. De kortingscode vindt u terug in Extra Nieuwsbrief: AVG - start nu om op 25 mei de privacyverplichtingen op orde te hebben van 14 maart jl.

Nu aan de slag!

Ga nu aan de slag! Zorg dat alles op orde is op 25 mei. Doe het op tijd, want het moet toch. Voorkom boetes en gedoe. Ga naar www.avgvoorhetmkb.nl en koop daar nu je AVG-licentie en gebruik de kortingscode.

Gaat het iedereen aan? Ja!

Elke organisatie komt dagelijks in aanraking met persoonsgegevens. Klanten, contacten, leveranciers, partners etc. Bij mailingen, gewone mails, marketingacties, website, personeelsbestanden, CRM , Excel, Outlook of andere databases. En de wet verplicht om vast te leggen hoe met die persoonsgegevens wordt omgegaan.

Boetes

Niet voldoen aan de wet geeft kans op boetes; ze kunnen gekoppeld zijn aan de omzet en hoog oplopen.

Reageren


Reacties (0)