31 mei gaat de opleiding Bevrachter Binnenvaart van start - aanmelden kan tot en met 10 mei

01 mei 2018 - (723 keer gelezen)


Heb jij behoefte aan uitgebreide kennis over de belangrijkste onderwerpen binnen de binnenvaart? Donderdag 31 mei gaat de opleiding "Bevrachter Binnenvaart" van start. Een opleiding die door het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB), Koninklijke BLN-Schuttevaer en Inholland Academy is opgezet. Meld je ook aan. De opleiding is ingericht voor zowel droge als natte lading en containervervoer.


In de bevrachtingswereld is veel behoefte aan innovatie, imagoverbetering en kennis van de binnenvaart. De regelgeving is sterk toegenomen op allerlei gebieden, zoals afvalstoffen en gevaarlijke goederen. Zaken als aansprakelijkheid, goede logistiek, efficiënte ICT en communicatie zijn van groot belang. In verband met de vergrijzing verlaat veel belangrijke kennis de branche en het ontbrak tot voor kort aan een gedegen, praktijkgerichte opleiding voor werkgevers en (nieuwe) werknemers.

Het programma bestaat uit 9 modules klassikaal, praktijkgericht onderwijs. Je hebt een avond per week les van 19:00 tot 22:00 uur, in totaal 46 bijeenkomsten. Er wordt gewerkt met casuïstiek uit de binnenvaart en je krijgt opdrachten die aan jouw eigen werkpraktijk worden gekoppeld. Ben je nog niet werkzaam binnen de binnenvaart? Dan zijn er praktijkplekken beschikbaar binnen de branche.


> Klik op de pdf "Bevrachter Binnenvaart" voor meer informatie over de modules

> Klik voor meer informatie over de opleiding op de website van Inholland Academy

Let op: wacht niet te lang met aanmelden. Inschrijven kan tot en met donderdag 10 mei!

Reageren


Reacties (0)