Save the date: 28 & 29 juni Congres Koninklijke BLN-Schuttevaer

04 mei 2018 - (632 keer gelezen)


Donderdag 28 juni en vrijdag 29 juni a.s. organiseren wij het jaarlijkse congres van de Ledengroep Koninklijke Schuttevaer, gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer in Inntel Hotels Rotterdam Centre. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!​


Beide dagen sluiten naadloos op elkaar aan dankzij het gedeelde thema ‘Back to the Future’. Wij kijken naar het heden en verleden om onze toekomst beter te begrijpen. Binnenkort ontvangt u van ons de officiële uitnodiging, maar u kunt deze data nu alvast in uw agenda noteren. Graag tot dan!

Partners:


Sponsors:

Reageren


Reacties (1)

Pierre Verberght België  |  15 mei 2018 - 10:55 uur

Veel reclame over de twee datums van 28 en 29 Juni
maar er staat nooit een plaats bij waar het gaat gebeuren
Toch een tekort om mensen aan te trekken
Groetjes Pierre Verberght