Alweer uitloop sluis Delden

08 mei 2018 - (630 keer gelezen)


Zojuist is ons medegedeeld dat sluis Delden nog eens 72 uur extra uitloop gaat hebben, bovenop de uitloop van 48 uur van vorige week. De verwachte opening van de sluis is nu op zaterdag 12 mei a.s. om 06:00 uur.


Wij begrijpen dat dit uitermate vervelend is voor onze leden en wij vinden dit een situatie die roept om verdere actie.

Vooral de schepen die verwachten morgenochtend te kunnen schutten ondervinden hier enorme hinder van, net zoals de vele bedrijven die verwachten hun voorraad weer aan te vullen na morgenochtend.

Wat er precies aan de hand is zullen wij verder onderzoeken. Wij verzekeren u dat we hier bovenop zitten. Met name de manier van communiceren over de uitloop heeft ons erg teleurgesteld en hier zijn wij het zeker niet mee eens. Wordt vervolgd.
Reageren


Reacties (0)