ONL Ondernemersdag en bekendmaking MKB-agenda

11 mei 2018 - (1113 keer gelezen)


Op donderdag 31 mei 2018 vindt de Ondernemersdag plaats in Den Haag. Hierbij wordt dé MKB-agenda bekend gemaakt en overhandigd aan het kabinet. Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) is uitgenodigd om de agenda in ontvangst te nemen.


Zowel de Ondernemersdag als de MKB-agenda is een coproductie tussen ONL en haar partners. De participanten van ONL en alle ondernemers die aangesloten zijn bij de partners van ONL zijn van harte welkom op de Ondernemersdag 2018. Naast de bekendmaking van de MKB-agenda zullen er inhoudelijke sessies zijn over de toegang tot financiering en belastingen voor het MKB. Ook is er de gelegenheid om met politici, ondernemers en financiers kennis te maken.

Programma

16:00 uur: Inloop
16:30 uur: Plenair programma, met bekendmaking MKB-agenda
17:30 uur: Deelsessies:
- Deelsessie 1: MKB en Financiering
- Deelsessie 2: MKB en Belastingen
18:30 uur: Netwerkborrel

Komt u met de auto?

Mocht u met de auto komen dan is parkeren mogelijk in de parkeergarage van het WTC. Het adres van de parkeergarage is:
Pr. Marijkestraat 57,
2595 AM Den Haag.

Aanmelden

Aanmelden kan via de volgende link. Het evenement is gratis en er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-onl-ondernemersdag-en-bekendmaking-mkb-agenda-45897816605.
Reageren


Reacties (0)