Moeizame opstart Sluis Delden

15 mei 2018 - (536 keer gelezen)


Zoals wellicht bekend is Sluis Delden op donderdag 10 mei begonnen met schutten. De opstart ging niet zoals gepland, mede door de vele veranderingen die vorige week nog plaatsvonden. Wij betreuren dat deze veranderingen op het laatst allemaal nog moesten gebeuren met het gevolg dat niet iedereen op de hoogte was dat de sluis op donderdag openging. Het nieuws bereikte ons helaas ook pas woensdagavond om 23:30 uur.


Extra werkzaamheden

Dinsdagochtend 15 mei kwam het nieuws naar buiten dat de afstelling van de benedendeur niet helemaal goed is. Een onderdeel van de wielstellen staat scheef volgens de aannemer scheef en hij wilt dit z.s.m. inspecteren om eventuele schade te voorkomen. De inspectie moet gebeuren met daglicht. Daarom is er deze middag van 16:00 tot 20:00 uur een extra stremming ingelast.
Reageren


Reacties (0)