Bijeenkomst EICB Innovation Lab en de toekomst

24 mei 2018 - (319 keer gelezen)


Het EICB Innovation Lab, een samenwerkingsverband van ruim dertig innovatieve binnenvaartpartijen, verandert van koers. Op woensdag 30 mei ontvouwt managing director Khalid Tachi de nieuwe toekomstvisie tijdens de Maritime Industry Beurs in Gorinchem.


Tachi: ‘"Het vertrouwde recept van het Innovation Lab blijft grotendeels hetzelfde. Want ook in de komende jaren werken wij met gerenommeerde partners, ieder vanuit zijn of haar specifieke invalshoek, samen aan de uitdagingen die de binnenvaart wacht." Hij wijst in het bijzonder op het kunnen voldoen aan doelstellingen die aan de sector worden opgelegd vanuit overheden, zoals de Europese emissienorm NRMM Stage V. Tachi: "De randvoorwaardelijke ontwikkelingen waarin de binnenvaart opereert zijn buitengewoon dynamisch. Om gericht op de actualiteiten in te kunnen blijven gaan, verzet het EICB Innovation Lab inhoudelijk de bakens."

"Daarbij blijven ook de concrete doelstellingen en lange-termijn ambitieniveau van het initiatief niet ongewijzigd. Vast staat dat wij graag een bepalende rol blijven spelen in de verduurzaming van de sector", aldus Tachi, die alvast een tipje van de spreekwoordelijke sluier oplicht door er aan toe te voegen: "We zullen daarbij scherp gaan focussen op het energietransitieproces naar een fossielarme toekomst."

Praktische informatie

Ook benieuwd hoe dat er precies uitziet? Inschrijven voor de bijeenkomst kan via www.eicb.nl/toekomst en wees er op tijd bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Locatie

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 30 mei 2018 om 12:00 uur (inloop vanaf 11:30 uur) in de Evenementenhal, Franklinweg 2 in Gorinchem tijdens de Maritime Industry Beurs.
Reageren


Reacties (0)