Stremming Deventer overvalt schippers

07 augustus 2018 - (404 keer gelezen)


Koninklijke BLN-Schuttevaer dringt aan op het onderzoeken van alle mogelijkheden om de opgesloten schepen zo snel mogelijk te kunnen afschutten.


De plotselinge sluiting van de Prins Bernhardsluis in Deventer heeft schippers overvallen. Op verzoek van het waterschap heeft de gemeente de sluis wegens het grote verval en druk op de duren tot nader order gesloten. Schippers zijn bij het binnenvaren van de haven daarover niet van te voren geïnformeerd.


Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft hierover contact opgenomen met het waterschap en de Gemeente Deventer. Gemeente en waterschap wijzen daarbij naar elkaar. Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft daarover zijn ongenoegen geuit en dringt aan op het onderzoeken van alle mogelijkheden om de opgesloten schepen zo snel mogelijk te kunnen afschutten.Reageren


Reacties (0)