Onverwachte stremming sluis Eefde

13 september 2018 - (2105 keer gelezen)


Vanmorgen raakte de drempel van sluis Eefde beschadigd, met als gevolg dat de sluis sindsdien gestremd is. De sluis moet droog gelegd worden om de omvang van de schade aan de drempel goed te kunnen zien.


Huidige stand van zaken

Er liggen nu ongeveer negen schuttingen voor de sluis. Het voornemen is om de sluis vannacht te repareren, zodat er morgen weer geschut kan worden. Fiona Oomen, regiocoördinator Centraal- en Oost Nederland van Koninklijke BLN-Schuttevaer voert op dit moment overleg over de huidige stand van zaken bij sluis Eefde. Zodra wij meer details weten, informeren wij hier over.

Beperkt aantal ligplaatsen

Houdt er als binnenvaartondernemer rekening mee dat de ligplaatsen op het Twentekanaal nagenoeg allemaal bezet zijn en dat er op de IJssel ook niet heel veel plaats is om te liggen.


Reageren


Reacties (0)