Sluis Delden start eerder met onderhoudswerkzaamheden

14 september 2018 - (234 keer gelezen)


Dit weekend zou voor regulier onderhoud sluis Delden gestremd worden. Nu sluis Eefde door de calamiteit buiten gebruik is, wordt mede op ons verzoek vandaag al gestart met de onderhoudswerkzaamheden. Men start met de werkzaamheden, zodat wanneer sluis Eefde weer kan schutten, er zo min mogelijk vertraging op de route optreedt.


Huidige situatie Eefde

De werkzaamheden in Eefde zijn inmiddels in volle gang en in de loop van de middag wordt een update verwacht van de tijdsduur van de stremming. De voorhaven van de sluis ligt inmiddels vol met schepen en Rijkswaterstaat adviseert schepen met bestemming Twentekanalen elders ligplaats te zoeken. Gisterenmorgen werd de drempel van de sluis ernstig beschadigd door een spudpaal van een binnenschip.
Reageren


Reacties (0)