Dominic Schrijer gestart als bestuursvoorzitter Koninklijke BLN-Schuttevaer

01 februari 2019 - (724 keer gelezen)


Schrijer "ik zie enorme kansen voor de binnenvaart"


De nieuwe bestuursvoorzitter van de BLN-Schuttevaer, Dominic Schrijer (52), was als jongetje niet bepaald een studiebol, maar vooral een doener, en dat is hij nog steeds. Geef hem een uitdagend vraagstuk en hij verzamelt kennis en kracht om zich heen om te komen waar hij naar toe wil. Want een doel, dat heeft hij altijd. Maar daar komen doet-ie samen met anderen. Een tegenslag onderweg? Dan is het opstaan, afstoffen en doorgaan. Want aan gemiezemaus heb je niks.

Schrijer “Ik zie enorme kansen voor de binnenvaart. Want het vervoer neemt toe, maar de snelwegen kunnen dat niet aan. De sleutel ligt op het water: daar is de ruimte en daar zit dus de toekomst. Maar het verkeer gaat niet in één keer van de weg het water op, er zitten nog heel veel stappen tussen. De kunde van de leden heb ik daarbij hard nodig. Maar ik zal mij ook gaan vastbijten in het personeelstekort en menskracht gaan aantrekken. Opgeteld moet dat samen gaan leiden tot modal shift en meer vervoer van weg naar water.”
Reageren


Reacties (0)