​Seminar 'Actualiteiten in de Binnenvaart’ tijdens Maritime Industry 2019

27 maart 2019 - (690 keer gelezen)


Op dinsdag 7 mei a.s. organiseert Koninklijke BLN-Schuttevaer in samenwerking met diverse binnenvaartkantoren het seminar "Actualiteiten in de binnenvaart". Het seminar vindt plaats tijdens Maritime Industry 2019 in Gorinchem. Deelname is gratis, inschrijven is mogelijk t/m 3 mei.


In dit kennisprogramma is aandacht voor de volgende onderwerpen:

 • Arbeidsmarkt - door Marion van de Runstraat & Ynke Ooykaas
 • Onzakelijkheid leningen - door Christiaan Klaverdijk
  “Hoge lening bij BV, voorkom belastingheffing.”
 • Vergroening & financiering - door Wim Onderdelinden & Remco Meijnders
  “Uw traditionele schippersbank naast de alternatieve mogelijkheden; het nieuwe financieringstijdperk.”
 • Pensioenactualiteiten - door Stefan Lans
  “Pensioenfonds Rijn- en Binnenvaart; hoe verder na 2021?”
 • Staking onderneming - door Leen van Waardenberg
  “Wat moet je weten voor je gaat staken.”
 • (Levens)testamenten - door Julie Bierenga
  “Heeft u continuïteit van uw onderneming al geregeld voor het geval u het zelf niet meer kan?”
 • AVG update - door Frits Bienfait
 • Assurantiën - door TVM/EOC

In een kleine setting per tafel nemen de diverse binnenvaartkantoren (Van Dam & Kruidenier, Boonk Van Leeuwen Advocaten, Peters & Van Sandijk, Riegman & Klaverdijk, Administratie- en advieskantoor Wave, Stichting Abri, LMA, TVM/EOC en Notariskantoor Bierenga).

Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor het seminar. Tijdens het seminar kunt u deelnemen aan twee sessies (tafels). Op het aanmeldformulier kunt u maximaal drie tafels selecteren, waaraan u zou willen aanschuiven. Bij de indeling van de tafels proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw gekozen top drie.

U bent vanaf 11:00 uur welkom in Vergaderzaal 4 in de Evenementenhal (Franklinweg 2, Gorinchem). Het seminar start om 11:30u en duurt tot 13:00 uur. Deelname is gratis en inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 3 mei 2019. Klik hier om in te schrijven voor het seminar "Actualiteiten in de binnenvaart". U dient zich per persoon in te schrijven om uw voorkeuren kenbaar te maken. Wij ontmoeten u graag op dinsdag 7 mei 2019.
Reageren


Reacties (0)