Collectieve visie binnenvaart online gepubliceerd
14 december 2018315 weergaven

Koninklijke BLN-Schuttevaer vindt het belangrijk om de juiste dingen goed te doen. Daarom hebben wij het initiatief genomen om met meer dan 100 deelnemers te inventariseren welke gezamenlijke ambities en dromen we kunnen definiëren voor de binnenvaartsector. Het resultaat is een brede scope richting de toekomst waar draagvlak voor is.

De resultaten zijn vanaf nu te bewonderen op binnenvaart2028.nl. Wij hebben gekozen voor deze vorm omdat we vinden dat de speerpunten en targets waar we het gezamenlijk over eens zijn thuishoren in het DNA van de sector en niet als een papieren tijger ergens onderin een lade. Zodat we samen de mouwen op kunnen stropen en aan de slag kunnen met wat er toe doet.

Het platform staat boordevol content in de vorm van spectaculaire foto's van Jasper Bosman en Andre Sijbrands, rake teksten, infographics en video's van Arno Kwint (met o.a. een bijdrage van Cora van Nieuwenhuizen) en vormt vanaf nu het podium voor de presentatie van de voortgang en successen op alle punten die in het missie/visietraject als belangrijk zijn bestempeld. Binnenvaart2028.nl geeft direct richting aan de koers voor de sector en is het ook nog eens het perfecte visitekaartje voor de buitenwacht.

#vaartmaken #binnenvaart #letsgo

WORD LID VAN KONINKLIJKE BLN-SCHUTTEVAER

U las zojuist één van de vrij beschikbare nieuwsberichten van Koninklijke BLN-Schuttevaer.Meer nieuws >>>