Fijne feestdagen namens team BLN
23 december 2019573 weergaven

2019 gaat voor de binnenvaart de boeken in als turbulent jaar. Waarin we PFAS aan ons vocabulaire moesten toevoegen én waarin het tekort aan onderhoud van sluizen en bruggen pijnlijk duidelijk werd. Op de valreep is iedereen zich bovendien weer bewust geworden van het belang van veiligheid en het naleven van procedures.

Aan de andere kant hebben we het voor elkaar gekregen om als sector zelf aan het roer te blijven in de en worden er mooie stappen gemaakt op het gebied van digitalisering met o.a. een succesvolle (semi)autonome proefvaart van de Factofour.

Koninklijke BLN-Schuttevaer maakt zich sterk om uw belangen op al deze, en zoveel andere, dossiers optimaal te behartigen. Van stikstofcampagne, tot extra budget voor onderhoud aan vaarwegen én aandacht voor de binnenvaart op landelijk TV. Wij gaan op de barricade als het moet en werken achter de schermen als een diplomatieke aanpak succesvoller blijkt. En dat blijven we ook in het nieuwe decennium doen.

Wij wensen u een mooi eind van 2019 en een nog mooier begin van 2020.

Groet! Peter, Ingrid, Erwin, Marleen, Kelly, Cornelis, Inger, Betty, Bas, René, Sylvia, Nelleke, Leny en Jolanda

PS: Tijdens de komende vakantieperiode zijn wij beperkt (telefonisch) bereikbaar met name tussen de feestdagen vanwege de jaarvergaderingen in het land. Mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken dan kunt u een e-mail sturen aan info@bln.nl en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

WORD LID VAN KONINKLIJKE BLN-SCHUTTEVAER

U las zojuist één van de vrij beschikbare nieuwsberichten van Koninklijke BLN-Schuttevaer.Meer nieuws >>>