Live >>> nieuwe website en BLN-app
24 juli 2019383 weergaven

Vanaf NU live!
Met trots presenteren wij u de
nieuwe website van Koninklijke BLN-Schuttevaer én de fonkelnieuwe BLN-app.

Website
De spiksplinternieuwe website is vanaf nu dé place to be voor binnenvaartondernemers, stakeholders en pers als ze meer willen weten over onze visie op de binnenvaart en vooral onze toegevoegde waarde. De site is volledig gestructureerd op basis van de negen aandachtspunten die in het missie-/visietraject, dat we met leden en stakeholders hebben doorlopen, als belangrijk zijn bestempeld. Ambities, maar vanaf nu ook de voortgang en resultaten op deze negen onderwerpen vindt u op www.bln.nl

App

Het paradepaardje van de nieuwe communicatiestrategie is de BLN-app die u kunt downloaden in de Apple Appstore en Google Playstore (zoek op BLN-Schuttevaer of klik op de butons hieronder). De app is vanaf nu hét middel dat we inzetten om nieuws met u te delen. Hét grote voordeel van de app is dat we u op maat kunnen informeren (u kunt aangeven welk nieuws u interessant vindt door onder het kopje 'topics' de voor u relevante onderwerpen aan te zetten) en ook nog eens realtime, op het moment dat het nieuws zich voordoet. Inloggen in de app is exclusief voorbehouden aan leden van Koninklijke BLN-Schuttevaer.

   

Inloggegevens

Alle leden hebben zojuist een e-mail ontvangen van info@bln.nl met als onderwerp 'Toegangsgegevens BLN-Schuttevaer app'.  Deze kunt u gebruiken om éénmalig in te loggen. Na inloggen worden uw gegevens automatisch onthouden. Heeft u geen e-mail ontvangen? Dan kunt u in de app via de button 'Wachtwoord vergeten'  alsnog uw wachtwoord opvragen.

Vragen, opmerkingen of leuke reacties? Deel ze met ons via jolandadietvorst@bln.nl.

WORD LID VAN KONINKLIJKE BLN-SCHUTTEVAER

U las zojuist één van de vrij beschikbare nieuwsberichten van Koninklijke BLN-Schuttevaer.Meer nieuws >>>