CBOB

Nieuws van het bestuur

Zaterdag 18 mei 2019 is aftredend bestuurslid Alie Goudriaan-Schoonderwoerd tot erelid van de CBOB benoemd door de ALV. Géke Kingma-Drenth is per 18-5-2019 gekozen als penningmeester, Maurits Vat als algemeen bestuurslid.

2019: JUBILEUMJAAR!

Op 29 juli 1919 is in Amsterdam de NPCSB, de Nederlandsche Protestantsch-Christelijke Schippersbond opgericht door Jacob Drijfhout. Dit is de grondlegging geweest van een binnenvaartbond voor en door schippers, die dit jaar haar 100-jarig bestaan viert: de CBOB! Dit heugelijke feit wil de CBOB graag dit jaar met u delen en vieren. U zult op deze pagina regelmatig updates, verhalen of acties tegenkomen, dus houdt deze website goed in de gaten. Klik hier voor een overzicht van de historie van de CBOB.

Niet alleen de CBOB viert haar oprichting van 100 jaar geleden; nu vijf jaar geleden is de CBOB toegetreden tot BLN en dit jaar vindt de Binnenvaart Ontmoetingsdag ook voor de vijfde keer op rij plaats: een echt mooi eerste Lustrum! 2019 is dan ook een jubileumjaar met acties, herinneringen en bijeenkomsten. Het lustrumjaar sluiten we af met een viering DV zaterdag 21 september 2019 tijdens en na de Binnenvaart Ontmoetingsdag op vakantiepark De Heigraaf te Woudenberg.

Kalenderactie: schipperskinderen doe mee!

Schipperskinderen opgelet! De CBOB en de binnenvaartontmoetingsdag vieren een speciaal feestje dv zaterdag 21 september. De Binnenvaartontmoetingsdag bestaat vijf jaar en de CBOB viert haar 100-jarig bestaan! Op die dag willen we graag een feestelijke, speciale & unieke verjaardagskalender uitreiken aan alle bezoekers. Maar dan hebben we jou nodig! Alle schipperskinderen die de basisschoolleeftijd hebben roepen we op om mee te doen met onze verjaardagsactie. Lees hier meer >>>

CBOB-jubileumvlag-vlaggenactie

Van maart tot en met september 2019 kunnen alle CBOB leden meedoen met de vlaggenactie. U maakt leuke, mooie, grappige foto's van u of uw schip met de CBOB jubileumvlag en stuurt die naar cbob@bln.nl. Elke eerste maandag van de maand wordt een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt bekend gemaakt in de E-voortvarend en ontvangt een Bol.com cadeaubon van €50,-. U kunt zo veel foto's inzenden als u wilt en u kunt elke maand weer meedingen naar deze leuke prijs!

Winnende foto juniWinnende foto meiWinnende foto aprilWinnende foto maartWinnende foto juliWinnende foto augustusWinnende foto september


Nieuwsbrieven E-voortvarend 2019

nr 7 juni

nr 6 mei 2019

nr 5 mei

nr 4 april Pasen

nr 3 april

nr 2 maart

nr 1 februari

Bestuur

Uw contactpersoon voor deze ledengroep

Voor meer informatie over de ledengroep CBOB neemt u contact op met de secretaris Inger Graafland via cbob@bln.nl of telefoonnummer 078-7820565.